0515-232221
 06-57114430 (spoed)

De Voorn 35
8754 BA Makkum

IBAN : NL92RABO0138497230
BIC : RABONL2U
KvK : 52421937
BIG : 59060598204

Massages

Een ontspanningsmassage is bedoeld om te ontspannen. Door de massage en de sfeer er omheen ontspannen niet alleen de spieren maar ook de geest zal zich ontspannen. U bent even weg uit de sfeer van alledag. Even uurtje helemaal voor u zelf, een moment van rust.

Sportmassage is een samenstelsel van handgrepen op de blote huid, van een op dat moment passieve gezonde sporter, met de bedoeling de lichamelijke conditie van die sporter te behouden of te verbeteren, dan wel de nadelige gevolgen van het sporten weg te nemen.

Shiatsu is een therapie waarbij druk op het lichaam wordt gegeven door o.a. duim(en), vinger(s) en handpalm(en) om een verstoring in de balans te veroorzaken, om zo het lichaam de kans te geven deze balans op een juiste manier te herstellen. Shiatsu betekent vingerdruk. Deze technieken zijn door monniken vanuit China naar Japan overgebracht, waar ze verder werden ontwikkeld.

Segmentale massage is een diepte massage die bestaat uit vrij stevige handgrepen (die uiteraard aangepast worden aan de conditie van de klant) en klassieke massage. Segmentale massage maakt het onderhuidse bindweefsel weer los, waardoor de storing weer verdwijnt. Door de prikkeling van de zones kan een inwendig orgaan gunstig worden beïnvloed.

Voetreflexologie is een effectieve natuurgeneeskundige therapie die preventief, ter ontspanning en therapeutisch toegepast kan worden. Het is gebaseerd op de theorie dat de voet een afspiegeling is van ons gehele lichaam. Door de reflexzones op de voeten te masseren kunnen de blokkades in het lichaam worden opgeheven, terwijl dit ook een diepgaande invloed kan hebben op het lichamelijke en geestelijke ontspanning.